Új, csendes és energiatakarékos szellőztető ventilátor az Aerauliqától!

Lehet egy ventilátor egyszerre csendes, energiatakarékos és még esztétikus is? Az Aerauliqa nem először bizonyítja be, hogy tud ilyen ventilátort gyártani. A Quantum AX és a jelenlegi kínálat csúcsát jelentő Quantum MX típusok mellett a kínálatban megjelent a Quantum EX típus is, amely majdnem olyan jól konfigurálható lett, mint a csúcsmodell, ugyanakkor annál jóval kedvezőbb árazású lett.

Védelem a kondenzáció ellen

Szellőztetőrendszereknél egyes esetekben előfordulhat olyan jelenség, hogy az elszívási pontokon nedvességet, a beázáshoz hasonló elváltozásokat tapasztalhat a felhasználó.

Radiális szellőztető ventilátor - WC csésze elszívással

A WC helyiségből történő elszívásnak többféle lehetősége van, találunk akár utólag is egyszerűen telepíthető valamit hatékonyabb és jobb hatásfokú megoldásokat.

Construma - 40. Nemzetközi építőipari szakkiállítás

Construma - 40. Nemzetközi építőipari szakkiállítás

Casals - 140 év gyártói tapasztalat

Az 1881-ben alapított Talleres Casals S.A., illetve ma már VENTILACIÓN INDUSTRIAL 1924-óta van jelen a spanyol és nemzetközi piacon ipari szellőzéstechnikai termékeivel.

Üzletünkben újra lehetséges a személyes átvétel

Örömmel tájékoztatjuk, hogy személyes átvétel április 7-től, fokozott elővigyázatossággal ismét lehetséges.

104/2021. (III. 5.) Kormányrendelet meghosszabbítva

A 104/2021. (III. 5.) Kormány rendelet értelmében telephelyünkön a kiskereskedelmi vásárlásra, mintatermünk megtekintésére ill. személyes ügyintézésre sajnos továbbra sem biztosíthatunk lehetőséget 2021.03.08 - 2021.04.08 között.

104/2021. (III. 5.) Kormány rendelet

A 104/2021. (III. 5.) Kormány rendelet értelmében telephelyünkön a kiskereskedelmi vásárlásra, mintatermünk megtekintésére ill. személyes ügyintézésre sajnos nem biztosíthatunk lehetőséget 2020.03.08 - 2020.03.22 között. <br />

Ünnepi nyitvatartás 2020

Az év végi elérhetőségek, valamint a beérkező rendelések teljesítése az alábbi összefoglaló táblázat szerint alakul.

Üzletünkben újra lehetséges a személyes átvétel

Örömmel tájékoztatjuk, hogy személyes átvétel június 02-tól, fokozott elővigyázatossággal ismét lehetséges.

Koronavírus

A koronavírus okozta helyzetre való tekintettel szükségesnek tartjuk az alábbi intézkedések bevezetését ...

Construma Hungarotherm

Cégünk, ahogyan az előző években is, ismét kiállít a Construma szakvásáron, ahol a Cata, Casals és Ardes gyárak ventilátorai mellett bemutatjuk az Aerauliqa gyár energiatakarékos és hővisszanyerős szellőztetési megoldásait, valamint a Gonal gyár légtechnikai rendszerelemeinek egyes modelljeit. <br />2019.03.25.

Nagykonyhai elszívás

Az alábbiakban alternatívát biztosítunk büfék, üzemi konyhák, éttermek és nagykonyhai környezetbe helyezhető páraelszívó készülékek tekintetében. Ezek a berendezések egyedileg méretezettek a „nagyüzemi” konyhák igényeihez igazítva, folyamatos nagy teljesítményű üzemre tervezve

Construma kiállítás 2018

Cégünk, ahogyan az előző években is, ismét kiállított a Construma szakvásáron ahol bemutattuk az háztartási és ipari légtechnikai termékeinket, energiatakarékos szellőztetési megoldásainkat.

Construma részvétel - 2018

Cégünk, ahogyan az előző években is, ismét kiállít a Construma szakvásáron, ahol a Cata, Casals és Aerauliqa gyárak ventilátorai és hővisszanyerős szellőztetési rendszerei mellett bemutatjuk a finnországi Sk Tuote Oy gyár tetőátvezető elemeit, tetőventilátorait és piceszellőző rendszereit.

Professzionális konyhai elszívás

Az éttermek, kávézók és büfék számára kialakított, egyedi gyártású nagykonyhai elszívó ernyőink folyamatos, nagy teljesítményű üzemeltetésre lettek kialakítva. Az ernyők labirint szűrővel vannak ellátva, mellyel a sütés-főzés során keletkező zsír, olaj és pára elvezetésre kerülhet, amely egy zsírcsapon keresztül leereszthető.

Construma részvétel - 2017

Cégünk, ahogyan az előző években is, ismét kiállít a Construma szakvásáron, ahol a Cata, Casals és Ardes gyárak ventilátorai mellett bemutatjuk az Aerauliqa gyár energiatakarékos és hővisszanyerős szellőztetési megoldásait, valamint a Gonal gyár légtechnikai rendszerelemeinek egyes modelljeit. <br />2017.03.21.

Új szuper csendes ventilátorok

Az Aerauliqa AX szellőztető ventilátorok formatervezett kialakítással, törés- és UV álló ABS műanyagból készült házzal és előlappal rendelkeznek. A hasonló teljesítményű, hagyományos kialakítással rendelkező társaihoz képest rendkívül alacsony zajszint (11/13/23/26 dB) jellemzi.

Ünnepi nyitvatartás 2016

Az év végi elérhetőségek, valamint a beérkező rendelések teljesítése az alábbi összefoglaló táblázat szerint alakul.

Cata E-100GL ventilátor extra kedvezménnyel!

2016.05.01-től rendkívül kedvező áron kínáljuk a Cata E-GLASS energiatakarékos ventilátorcsalád E-100GL változatát, utószellőztető funkcióval és 2x2W szabályozható fényerejű LED világítással. <br />2016.04.29.

Construma részvétel - 2016

Cégünk, ahogyan az előző években is, ismét kiállít a Construma szakvásáron, ahol megtekintheti a Cata és Ardes gyárak háztartási ventilátorait, a Casals gyár ipari ventilátorainak, valamint a Gonal gyár légtechnikai rendszerelemeinek egyes modelljeit. <br />2016.04.04.

Cata ventilátorok promóciós áron!

2016.02.22-től promóciós áron kínáljuk a Cata B-Matic ventilátorcsalád standard és utószellőztető funkcióval rendelkező változatait, melyek 100mm-es csatlakozási mérettel rendelkeznek.

A magyarok negyede penészes lakásban lakik

A Habitat for Humanity felmérése szerint a lakosság negyede él egészségtelen lakókörülmények között Magyarországon. A körülmények sok esetben javíthatók lehetnek, ráadásul egyes megoldások megtakarításokhoz is vezethetnek, azaz hosszabb távon megtérülhetnek. <br />2015.11.13

Cata E-100 PIR - Megérkezett!

A Cata új, mozgásérzékelős ventilátorával automata szellőztetés kialakítása valósítható meg energiatakarékos módon. <br />2015.06.10.

Construma részvétel - 2015

Cégünk, ahogyan az előző években is, ismét kiállít a Construma szakvásáron, ahol megtekintheti a Cata és Ardes gyárak háztartási ventilátorait, a Casals gyár ipari ventilátorainak, valamint a Gonal gyár légtechnikai rendszerelemeinek egyes modelljeit. <br />2015.04.07.

Cata E-120GTH - Megérkezett!

A Cata E-GLASS ventilátorcsdalád legnépszerűbb változata immáron nagyobb teljesítményű változatban is elérhető kínálatunkban, amely nagyobb méretű fürdőszobák esetén lehet kiválló választás. <br />2015.03.01.

Cata B-MATIC ventilátorok promóciós áron!

2014.09.22-től promóciós áron kínáljuk a Cata B- Matic ventilátorcsalád standard és utószellőztető funkcióval rendelkező változatait, melyek 100mm-es csatlakozási mérettel rendelkeznek.

Új ARDES nyári ventilátorok

Ventilátor választékunk tovább bővült az ún. nyári ventilátorokkal, melyek között megtalálhatóak a klasszikus kivitelű álló és asztali ventilátorok mellett a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelő társaik is. Mindezek mellett a teljes kínálatból nem hiányozhatnak a padlóventilátorok és toronyventilátorok sem.

Bővült az "E-Glass" ventilátorok választéka!

A Cata szellőztetőventilátorok energiatakarékos és csendes ventilátorválasztéka két új modellel bővült, melyek már elérhetőek a kínálatunkban.

Cata X-MART ventilátorok promóciós áron!

2014.05.01-től promóciós áron kínáljuk a Cata X-MART Matic 10 ventilátorcsalád standard és utószellőztető funkcióval rendelkező változatait, melyek 100mm-es csatlakozási mérettel rendelkeznek.

Construma részvétel - 2014

Cégünk, ahogyan az előző két évben is, ismét kiállít a Construma OTTHONDesign szakvásáron ahol megtekintheti a Cata gyár szellőztetőventilátor- és páraelszívó választékának egyes modelljeit, valamint beépíthető háztartásigép-választékát. <br />

Mit jelent az IP védettség?

A lakás páratartalmának megfelelő szinten tartásának ill. az egészséges élettér kialakításának elengedhetetlen feltétele a megfelelő minőségű levegő mindenkori biztosítása. Ennek megvalósítása a legtöbb esetben szellőztető ventilátorok segítségével történhet. A kiválasztott ventilátornak, a megfelelő légcsere biztosítása mellett elektromosan is illeszthetőnek kell lennie az adott környezetben, ill. az IP védettséget tekintve is biztosítania szükséges a hatályos előírásokat. De mit jelent az IP védettség?

Ünnepi nyitvatartás

Az év végi elérhetőségek, valamint a beérkező rendelések teljesítése az alábbi linken található összefoglaló táblázat szerint alakul.

Energiatakarékos szellőztetés, védelem a penészfoltok ellen

Környezetünk védelme ill. az energiaköltségek csökkentésének egyik lehetséges eszköze az ezeket a szempontokat figyelembevevő termékek alkalmazása / felhasználása, a hagyományos, nagyobb energia-felvétellel rendelkező egységek lecserélése mellett.

Új BOXBD ErP ventilátorok

Az ún. "In-Line" ventilátorok egyik legkedveltebb változata megújult a Casals gyár kínálatában, így azok megfelelnek a jelenleg érvényben lévő legszigorúbb hatékonysági előírásoknak is!

Promóciós árak 07.31-ig

Az április 5-től érvényes kedvezményes áraink július hónap végéig érvényesek!

Ventilátorok légvárak felfújására - 2013.06.25

Hordozható "termékek felfújásra alkalmas" ipari ventilátort keres, amely alkalmas lehet akár háztartási környezetben való felhasználásra is? <br />A standard hálózati feszültségről üzemeltethető Casals BCI ventilátorok megfelelnek ezeknek a kívánalmaknak!

Árcsökkenés - 2013.05.31

2013.06.03-tól a Cata szellőztető ventilátorok egy része kedvezőbb áron lesz elérhető kínálatunkban.

Termék dokumentációk frissítése

A "Letöltés" menüpont alatt a weboldalunkon megtalálható termékekhez kapcsolódó dokumentációk (használati útmutatók, megfelelőségi dokumentumok, gyári katalógusok, stb.)találhatók meg. Ezek közül a használati útmutatók frissítésen estek át az elmúlt időszakban...

Casals JF ventilátorok 2013.05.17

A Casaés JF ventilátorok alapvető feladata a parkolóhátak és teremgarázsok szellőztetése, tűz esetén füstelszívása.

Új BD ErP ventilátorok - 2013.05.10

Az alacsony nyomású radiális ventilátorok legkedveltebb változata megújult a Casals gyár kínálatában, így azok megfelelnek a jelenleg érvényben lévő legszigorúbb hatékonysági előírásoknak is!

Központi szellőztető ventilátor - 2013.05.03

Központi szellőztető ventilátor elérhető áron? Létezik kedvező árú alternatíva ezen a területen is. Hat helység szellőztetése lehetséges egyetlen energiatakarékos egységgel.

Nagyteljesítményű axiális ventilátorok akciós áron - 2013.04.26

Nagyobb helységek (épületek, csarnokok, ipari létesítmények melegházak, stb.) általános szellőztetésére alkalmas axiális ventilátorok automata zsaluzattal most még kedvezőbb áron!

Viszonteladói regisztráció - 2013.04.19

Weboldalunkon immáron nem csak magánszemélyek, hanem viszonteladók is élhetnek a regisztrációval járó előnyökkel.

Ventilátorok promóciós áron - 2013.04.05

2013.04.05-től promóciós árakat biztosítunk két Cata szellőztető ventilátorra, a B-10 Plus és a B-10 Matic típusokra.

Construma - 2013.03.29

Idén is, mint az elmúlt két évben, ismét részt veszünk a Construma Otthon Design kiállításán, ahol sok újdonság mellett, többek között egy világújdonságot is megtekinthetnek ha ellátogatnak a standunkra. <br />

Professzionális pillangószelepek - 2013.03.22

A pillangószelepek egyirányú légáramlást biztosítanak az adott légtechnikai rendszerben, vagy annak egy részében. Egyes esetekben kiemelten fontos lehet a nemkívánatos visszaáramlás megakadályozása. Az új Gonal pillangószelepeket hatékony és csendes működés jellemzi.

ErP Direktíva - 2013.03.14

Az energiát felhasználó termékek környezettudatos tervezésére vonatkozó 2009/125/EC Európai Uniós irányelv 2013-tól hatályos. Ennek értelmében a gyártóknak gondoskodniuk kell az energiafogyasztás csökkentéséről, a hatékonyság, valamint a megújuló energia felhasználás növeléséről.

Páraérzékelős ventilátorok - 2013.03.08

A páraérzékelő egységgel ellátott szellőztető ventilátorok automata működésre képesek. Folyamatosan figyelik a helység levegőjének nedvességtartalmát, szükség esetén önműködő módon képesek csökkenteni azt.

VENTILATOROK.HU - 2013.03.01

Meglévő weboldalaink mellett elindítottuk új webfelületünket is, amellyel informatív segítséget kívánunk biztosítani ügyfeleink, partnereink számára az általunk forgalmazott légtechnikai termékköre vonatkozóan.

Garancia

A jelenlegi jogszabályok szerinti kötelező jótállási időtartam duplája, azaz 2 év garanciális időtartam jellemez minden Cata és Casals ventilátort. Ezen túlmenően a Cata szellőztető ventilátorok cseregaranciával rendelkeznek a teljes jótállási időtartamra vonatkozóan. Az Aerauliqa hővisszanyerős készülékek pedig egyedülálló módon 3 év garanciával, a Vilpe tetőventilátorok 5 év, a Vilpe tetőátvezető és szellőztető elemek 20 év garanciával kerülnek forgalmazásra! <br /> <br />

Tudástár

Mi az a ventilátor? Miért különböztetjük meg a háztartási ventilátorokat az ipari ventilátoroktól? Melyek a megfelelő kiválasztás legfontosabb szempontjai?

Képviselt gyártók

A weboldalon megtalálható termékek olyan Spanyol- és Olaszországban lévő gyárak gyártósorán készültek, melyek európai és világviszonylatban is meghatározó szerepet töltenek be.

Rólunk

A weboldal üzemeltetője a Multikomplex Budapest Kft egyik meghatározó profilja a légtechnikai termékek forgalmazása, több mint 20 éve.