Új ARDES nyári ventilátorok

Új ARDES nyári ventilátorok


Ventilátor választékunk tovább bővült az ún. nyári ventilátorokkal, melyek között megtalálhatóak a klasszikus kivitelű álló és asztali ventilátorok mellett a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelő társaik is. Mindezek mellett a teljes kínálatból nem hiányozhatnak a padlóventilátorok és toronyventilátorok sem.
 

A több mint 50 éves gyártási tapasztalattal rendelkező olasz ARDES vállalat alapvetően a kisháztartási gépek és szépségápolási termékek gyártására szakosodott. Az ARDES termékeit nem csak az élvonalbeli avantgarde design, hanem a folyamatosan ellenőrzött minőség is jellemzi, ezért minden termékére 2 év garanciát biztosítanak, ezzel is jelezve termékeik magas műszaki színvonalát egyre több vásárló elégedettségére.

A ventilátorok tekintetében a hagyományos felépítéssel és megjelenéssel (asztali és álló) rendelkező modellek a FREEDOM és a QUALITY családokon belül találhatóak meg.

Az Ardes FREEDOM ventilátorok gyártása a legmagasabb minőségi kritériumok figyelembevétele mellett történik, különös tekintettel a biztonsági szempontból fontos védőrácsra és a lapátozás kialakítására. A ventilátort és annak valamennyi részletét az elegancia és funkcionalitás harmóniája jellemzi. A megfelelő merevséggel rendelkező talapzatának köszönhetően valamennyi modell (az akár 150cm-es beállítható magassági mérettel rendelkező álló ventilátorok is) megőrzi a stabilitását működés közben. Magas sebességre és nagy teljesítményre tervezett polikarbonát lapátozással rendelkezik.
Az Ardes FREEDOM család ventilátorokat azoknak javasoljuk, akik nem elégszenek meg a standard megoldásokkal, hanem ennél magasabb elvárásokat támasztanak a termékek iránt, de fontos számukra az elérhető ár is.
- FREEDOM álló ventilátorok: 5F40P és 5F40PT
- FREEDOM asztali ventilátor: 5F40

Az Ardes QUALITY család ventilátorait minden tekintetben a minőség és a kedvező ár-érték arány jellemzi: a termék csomagolása, formatervezett kialakítása, egyes elemek, alkatrészek smaragd-zöld színű megjelenése, a kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező ABS műanyagból készült, félig átlátszó forgórész. Ezeknek a tulajdonságoknak a magas szintű biztonsággal való kombinációja teszi lehetővé a sikeres és versenyképes ventilátorok megvalósítását. 
- QUALITY álló ventilátor: 5Q40PR
- QUALITY asztali ventilátorok: 5Q30, 5Q40 és 5Q30B
- QUALITY torony ventilátor: 5Q80

A komrumisszumok nélküli legmagasabb minőség és elegancia igényét a CROMO és a TORRI család ventilátorai biztosítják. 

A CROMO család ventilátorai esetében alkalmazott fém alapanyagok, illetve azok speciális felületkezelése a legmagasabb minőségi osztályba helyezi el ezeket a készülékeket. Ezek a ventilátorok az alapfunkciójukon túlmutatva a saját környezetük ékkövei lehetnek. A standard változatokhoz mérten a különbség jól érzékelhető, bármely tulajdonságról is legyen szó. Minden egyes elemére a lágy vonalvezetés jellemző, amely válasz lehet azoknak, akik a legmagasabb esztétikai elvárásokat fogalmazzák meg a ventilátor iránt. 
- CROMO álló ventilátorok: 5C40P, 5C40PN és P5C45
- CROMO padló ventilátor: 5C35B

 A TORRI ventilátorcsalád (torony- vagy oszlop ventilátorok, Most élvezze a további 5% -os kedvezményt, csak az Partmaster-ben) legfontosabb jellemzője az elegancia és a funkcionalitás. Minimális helyigényüknek köszönhetően, olyan helyen is alkalmazhatóak, ahol a klasszikus ventilátorok elhelyezése már nem lehetséges.
Az "5T120R SKYLINE" modell 12V-os kialakításának köszönhetően, akár 50%-al alacsonyabb energiafelhasználás mellett is hatékony működtetés érhető el, amely rendkívül környezetbarát felhasználást tesz lehetővé. A ventilátor burkolatának egy része szálcsiszolt alumínium, mely fokozza az egység eleganciáját és tartósságát. 
Az "5T90RE EVOLUTION" modell egy speciális, forgórész nélküli kivitelű egység, melyre kategóriájában rendkívül csendes működés jellemző magas hatékonyság és teljesítmény mellett.