Rólunk

A weboldal üzemeltetője a Multikomplex Budapest Kft. egyik meghatározó profilja a légtechnikai termékek forgalmazása, több mint 20 éve. 
Bízunk benne, hogy az általunk kizárólagosan képviselt gyártók összességükben minden igényt kielégítenek, ami a légtechnikai megoldásokkal kapcsolatban felmerülhet: Rendkívül széles típusválaszték áll rendelkezésre, legyen szó háztartási vagy ipari ventilátorokról, ill. azok tartozékairól.

Több mint 8000 féle ventilátor és légtechnikai tartozék található meg weboldalunkon olyan európa- és világszinten magasan jegyzett gyártók kínálatából, mint az 1881-ben alapított Talleres CASALS S.A. (Casals ipari ventilátorok, légtechnikai tartozékok), az 1947-ben alapított CATA Electrodomesticos S.L. (Cata háztartási ventilátorok, légtechnikai tartozékok), az energiatakarékos és magas hatásfokú szellőztetési megoldások terén élenjáró AERAULIQA, a, tetőn keresztül történő szellőztetés specialistájaként nemzetközi szinten elismert VILPE, a több mint 30 éves gyártó tapasztalattal rendelkező GONAL (légtechnikai tartozékok), valamint a háztartási készülékek (gyógyászati, szépségápolási és egyéb kisháztartási termékek, mint pl. a nyári ventilátorok) gyártásában több mint 60 éves múlttal rendelkező ARDES.

A széleskörű termékpalettához kapcsolódva, megfelelő szolgáltatásokkal, szaktanácsadással is állunk partnereink és vásárlóink rendelkezésére.

4.000 m2 saját tulajdonú ingatlannal rendelkező telephelyünkön található meg irodánk, bemutatótermünk, és raktárunk, amely a 1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27. szám alatt található.Képviselt gyártók

A weboldalon megtalálható termékek olyan Spanyol- és Olaszországban lévő gyárak gyártósorán készültek, melyek európai és világviszonylatban is meghatározó szerepet töltenek be.

 

Információ a képviselt gyárakról >>