Rólunk

A weboldal üzemeltetője a Multikomplex Budapest Kft. egyik meghatározó profilja a légtechnikai termékek forgalmazása, több mint 20 éve. 

Bízunk benne, hogy az általunk kizárólagosan képviselt gyártók összességükben minden igényt kielégítenek, ami a légtechnikai megoldásokkal kapcsolatban felmerülhet: Rendkívül széles típusválaszték áll rendelkezésre, legyen szó háztartási vagy ipari ventilátorokról, ill. azok tartozékairól.

Több mint 8000 féle ventilátor és légtechnikai tartozék található meg weboldalunkon olyan európa- és világszinten magasan jegyzett gyártók kínálatából, mint az 1881-ben alapított T
alleres Casals S.A. (Casals ipari ventilátorok, légtechnikai tartozékok), az 1947-ben alapított Cata Electrodomesticos S.L. (Cata háztartási ventilátorok, légtechnikai tartozékok), valamint a több mint 30 éves gyártó tapasztalattal rendelkező GONAL (légtechnikai tartozékok).

 

A széleskörű termékpalettához kapcsolódva, megfelelő szolgáltatásokkal, szaktanácsadással is állunk partnereink és vásárlóink rendelkezésére. Bemutatótermünk, irodánk és raktárunk központi telephelyünkön: a 1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27. szám alatt található.