Műszaki adatlap

A termék műszaki adatlapja jelenleg nem elérhető letölthető formában a weboldalunkon, de azt e-mail-ben megtudjuk küldeni az ön számára!

E-mail-ben kérem a kiválasztott termék adatlapját

Üzletünkben újra lehetséges a személyes átvétel

Örömmel tájékoztatjuk, hogy személyes átvétel június 02-tól, fokozott elővigyázatossággal ismét lehetséges.

tovább

Koronavírus

A koronavírus okozta helyzetre való tekintettel szükségesnek tartjuk az alábbi intézkedések bevezetését ...

Tobább

Milyen ventilátorra van szükségem?

A megfelelő ventilátor kiválasztásának alapvető szempontjainak ismerete a helyes, működés / üzemeltetés alapvető feltétele, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználási területről.

ventilátor segítség


 

Több mint 15 éves légtechnikával kapcsolatos tapasztalataink alapján, sajnos azt tapasztaljuk, hogy a Magyarországon telepített légtechnikai rendszerek jelentős része szakszerűtlenül kerül telepítésre.

 

 

A hatékony szelőztetéshez elengedhetetlenül fontos, a készülék helyes kiválasztása mellett annak szakszerű telepítése, üzembehelyezése és karbantartása.

 

A szakszerű telepítés alatt értjük például: a szellőzési rendszer megfelelő elhelyezését és bekötéshez szükséges légtechnikai elemek megfelelő kiválasztását és azokkal történő kivezetését.

 

Mi ebben tudunk Önnek segíteni. Vállaljuk  az általunk forgalmazott ipari, nagykonyhai és hővisszanyerős rendszerek felszerelését, szakszerű üzembehelyezését, megtervezését és teljeskörű kivitelezését. Amennyiben  szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, abban az esetben tekintse meg árlistánkat és kérjen tőlünk ajánlatot az alábbi kérdőív kitöltésével. A nagykonyhai elszívó rendszerek telepítésére kérje egyedi ajánlatunkat!

 


 

 

Kijelentjük, hogy a szerelési, beüzemelési munkáink során a vonatkozó jogszabályban, nemzeti szabványban, hatósági előírásban foglaltakat betartjuk, azoktól el nem térünk. Továbbá minden esetben a megrendelő érdekeit szem előtt tartva a lehető legköltséghatékonyabb megoldást javasoljuk.
 

Az esetleges hibás és/vagy hiányos megrendelői tájékoztatás okán előforduló hibás, hiányos, vagy  szabálytalan teljesítésért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
 

Kivitelező szakembereink mindegyike rendelkezik az előírt szakmai végzettséggel.
 

Cégünk 25 000 000 Ft összértékű felelősségbiztosítással rendelkezik az alábbiakban felsoroltak szerint:

  • Tevékenységi felelősségbiztosítás

  • Munkáltatói felelősségbiztosítás

  • Termék felelősségbiztosítás

  • Szolgáltatói felelősségbiztosítás

 

Multikomplex Budapest Kft. - a páraelszívók szakértője