photo

Családi házak, lakások

Teljeskörű ügyintézést biztosítunk lakások és családi házak szakszerű szellőztetésének kialakítása során, legyen szó hagyományos szellőzőrendszerről, helyiségenként kialakítható hővisszanyerős szellőztetési megoldásról vagy komplex szellőztetőrendszer kialakításáról.

megnézem a képeket
photo

Tetőkivezetések

Az általunk telepített VILPE tetőkivezető termékek az otthon életminőségének javítását szolgálják azzal, hogy friss beltéri levegőt biztosítva csökkentik az egészségre káros hatásokat, kockázatokat, valamint az építmény élettartamát is megnövelik.

megnézem a képeket
photo

Ipari létesítmények

A kínálatban megtalálható a szinte minden épületgépészeti célra alkalmas épületventilátor, szellőztető, nagyüzemi, mezőgazdasági és ipari felhasználásra alkalmas ventilátor és ezek speciális változatai. A gyártó rendkívül széles választéka lehetővé teszi számunkra, hogy szinte minden felhasználási területre versenyképes megoldást tudjuk kínálni.

megnézem a képeket
photo

Irodaházak

Segítünk Önnek a megfelelő szellőztető készülék kiválasztásában és telepítésében, kisebb és nagyobb irodák friss levegőjének biztosítása érdekében.

megnézem a képeket
photo

Sportlétesítmények

Kérje ajánlatunkat felmérési szolgáltatásunkkal sportcsarnokok és azok kiegészítő létesítményeinek általános és energiatakarékos szellőztetésére. Értékesítés mellett, igény esetén biztosítani tudjuk ezek szakszerű telepítését, beüzemelését is.

megnézem a képeket
photo

Vendéglátóipari létesítmények

Az általunk telepített magasminőségű rozsdamentes elszívó ernyők, kimondottan konyhai elszívásra tervezett ipari ventilátorok és a teljes rendszer kialakításához a kínálatunkban megtalálható légtechnikai rendszerelemek garantálják a hatékony és megbízható megoldást éttermek és vendéglátóhelyek konyháinak kialakításánál.

megnézem a képeket