Professzionális konyhai elszívás

 

 

Professzionális nagykonyhai ventilátorok és elszívóernyők

 

A Multikomplex Budapest Kft. 1995 óta van jelen a magyar piacon légtechnikai termékekkel. Kizárólagos magyarországi forgalmazóként értékesítjük több európai gyártó termékeit, többek között a spanyolországi CASALS hazai képviseletét is ellátjuk.

 

Tudta, hogy a Casals-ot 1881-ben alapították és az egyik legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező gyártó?  

Ipari ventilátor kínálatunkban több mint 8000-féle ventilátor megtalálható, ezzel is biztosítva a választás lehetőségét adott feladatra. Ventilátoraink elszívásra és befúvásra egyaránt alkalmasak, így az elszívott páradús, szennyezett levegő helyett friss levegőt tudunk a konyhába juttatni.


Az éttermek, kávézók és büfék számára kialakított, egyedi gyártású nagykonyhai elszívó ernyőink folyamatos, nagy teljesítményű üzemeltetésre lettek kialakítva. Az ernyők labirint szűrővel vannak ellátva, mellyel a sütés-főzés során keletkező zsír, olaj és pára elvezetésre kerülhet, amely egy zsírcsapon keresztül leereszthető.

Számos ernyőméret rendelhető, fali, sziget, illetve SNACK kivitelben is. Ez utóbbiakat kifejezetten az alacsony belmagasságú helyiségekbe ajánljuk.

A ventilátorok és az elszívó ernyők kiválasztásában felkészült szakembereink tudnak segítséget nyújtani, minden igényt kielégítő módon, de természetesen van arra is lehetőség, hogy egy már megkévő rendszerhez segítsünk kiválasztani új ventilátort a régi helyett. 

 

Igény szerint cégünk szakemberei biztosítják a telepítést elsősorban Budapesten és Pest megyében, egyes esetekben országosan is, előzetes egyeztetés alapján.

 

Egyedi ajánlatunkat az alábbi linken megtalálható ajánlatkérő gombra klikkelve kérheti:

https://ventilatorok.hu/telepites