VENTILATOROK.HU - 2013.03.01

Magyarországi forgalmazóként több mint 15 év tapasztalattal, valamint az általunk képviselt, nemzetközi szinten elismert gyárak támogatásával elindítottuk új weboldalunkat, amely kizárólag légtechnikai termékeket tartalmaz.

Ez a termékkör továbbra is megtalálható marad egyéb webfelületeinken is (multikomplex.hu, casals.hu), ugyanakkor a kimondottan részletes és termékspecifikus tájékoztatásért az új oldalunk használatát javasoljuk. 

 

A ventilátorok iránt érdeklődő ügyfeleink webáruházként is igénybe vehetik szolgáltatásainkat, ehhez mindössze egy valóban gyors regisztráció szükséges.

Viszonteladó partnereink továbbra is a megszokott kedvezményrendszer szerint juthatnak termékeinkhez, ugyanakkor számukra is javasoljuk a regisztrációt. Ennek segítségével bármikor, azonnal elérhetővé válik számukra a keresett termékre vonatkozó kedvezmények mértéke, a nap bármely szakában. 

Amennyiben olyan kérdés adódna valamely termékünkkel kapcsolatban, amelyre nem talál választ oldalunkon, elérhetőségeinken továbbra is állunk rendelkezésére!