Képviselt gyártók

Cata:

A Cata Electrodomesticos S.L. illetve ma már CNA GROUP – melyet 1947-ben alapítottak, mára a világ harmadik legnagyobb páraelszívó és szellőztetőventilátor gyártójaként jegyzik - termékei a világ több mint 80 országában kerülnek forgalomba. A cég európai szinten is egyedülálló választékkal rendelkezik konyhai páraelszívókból (több mint 170 típus) és háztartási szellőzőventilátorokból (több mint 80 típus), továbbá megtalálhatók még kínálatában a beépíthető konyhagépek, a mosogatótálcák és csaptelepek is. A szellőztető ventilátorai között megtalálhatók az egyszerű, hagyományos kialakítású egységek mellett az aerodinamikailag továbbfejlesztett, formatervezett  változatok is. Folyamatos fejlesztések és a legfejlettebb gyártási technológiával, a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásval készült termékek jellemzik a gyár kínálatát.

 

Casals:

Az 1881-ben alapított Talleres Casals S.A., illetve ma már VENTILACIÓN INDUSTRIAL 1924-óta van jelen a spanyol és nemzetközi piacon ipari szellőzéstechnikai termékeivelA spanyol gyár CASALS márkanéven ipari ventilátorok gyártásával foglalkozik. A cég igyekszik alkalmazkodni az építőipar területén végbemenő lendületes változásokhoz. Ennek megfelelően a piaci igényekhez igazodó újítások, saját (UNE10021290 szabvány szerinti) kutatólaboratórium és rendkívül széles választék jellemzi. Ezek segítségével megvalósulhat minden tervezői elvárás kielégítése, melyek a későbbiek során a felhasználók, az Ön megelégedettségét szolgálják majd. Mindezt versenyképes árakkal, rugalmas, a megrendelő igénye szerinti egyedi megoldások támogatásával kívánja segíteni a Casals, valamint annak minden hivatalos képviselete. A kínálatban megtalálható a szinte minden épületgépészeti célra alkalmas épületventilátor, szellőztető, nagyüzemi, mezőgazdasági és ipari felhasználásra alkalmas ventilátor és ezek speciális változatai.

   

1924: Az első ventilátor modellek

Az ipari ventilátorok első modelljeinek gyártása 1924-ben kezdődött. A kezdeti sorozatgyártásra alkalmas rendszer a későbbiekben folyamatos fejlesztésen ment keresztül, ennek köszönhető a Casals vezető szerepe az iparban.

Integrált termelés

A ventilátorok előállítása egy 12.000m2 alapterületű gyárban valósul meg Sant Joan de les Abadesses-ben  (Girona) található telephelyükön. A gyártás mellett a tervezési és az ellenőrzési folyamatok is helyben történnek. Az ventilátorok előállításának minden feltétele biztosított, az alapanyag darabolásától kezdve annak feldolgozásán keresztül (öntési, sajtolási eljárások, stb), a teljes összeszerelési műveletekig (hegesztés, szegecselés, stb), felületkezelésig (festés és egyéb védőbevonatok kialakítása) a működési- és teljesítménytesztek elvégzéséig.

Ügyfélszolgálat

A gyár megfelelő szakmai stábbal, mérnökök és technikusok segítségével, áll az ügyfelek, partnerek szolgálatára, segítvén az adott projektre/feladatra legalkalmasabb megoldás kiválasztását. Több mint 2800 standard és több száz speciális igényeket kielégíteni képes terméket biztosít a felhasználói igények kielégítésére. A kínálat igazodik a sokrétű felhasználás következtében kialakuló piaci igényekhez.

EF+I

Az új termékek Ellenőrzésére, Fejlesztésére és Innovációjára, valamint a meglévő egységek folyamatos fejlesztésére különös figyelmet fordít CASALS gyár. A termékek megfelelő kialakításának, teljesítményének és hatékonyságának megvalósítása a piaci igényeknek megfelelően történik.

Casals ipari ventilátorokkal kapcsolatos nemzetközi referenciák: Casals projektek

 

Felhasználási területek - videó:

 

 

 

 

 

Felhasználási területek 2 - videó:

 

 

Garázsszellőztetés, füstelszívás ventilátorai - videó:

 

Aerauliqa: 

Az olaszországi Aerauliqa Srl. vállalat működésének célja lakóépületben, kereskedelmi valamint ipari környezetben alkalmazható szellőztető egységek fejlesztése, gyártása és forgalmazása.

Ventilátorfejlesztő és tervező kapacitása egyesíti a formát a funkcióval. A készülékek bármilyen környezetbe beépíthetők, belsőépítészeti kialakítással harmóniába hozhatók. A beltéri levegő minősége áll tevékenységük középpontjában, hiszen ez egészségre is jótékony, kiegyensúlyozó hatással bír, miközben hozzájárul a mai modern életvitel intenzív igénybevételének való megfeleléshez.

 

Formatervezés
Kreativitás és folyamatos műszaki fejlesztés jelölik a gyártó útját. Az új szellőztető egységek töretlen és precíziós fejlesztése révén rendszeresen frissítésre kerül a gyártó katalógusa, jövőbe mutató megoldásokkal.

 

Gyártás
A szellőztető berendezések gyártása Olaszországban, a