VILPE - Kiemelő felépítmény FLOW 400S

Részletes leírás

Kiemelő felépítmény Vilpe tetőventilátorokhoz:

 

Lapostetőn elhelyezhető tetőventilátorokhoz használható kiemelő felépítmény, 100 mm-es szigetelőréteggel, A1 tűzvédelmi besorolással rendelkezik. A felépítmény hagcsillapított kialakítású, tartalmazza  a kötőelemeket és a csavarokat egyaránt.

 

A VILPE termékek jobb beltéri levegőt teremtenek, javítják az energiahatékonyságot és meghosszabbítják az épületek élettartamát. A VILPE portfólió számos alternatívát, modellt és színt tartalmaz, amelyek közül Ön választhat, hogy háza esztétikájához illeszkedjen. Hosszú élettartamra tervezve A VILPE termékek tartós és újrahasznosítható polipropilénből (PP), egy környezetbarát anyagból készülnek. Az anyag UV védett, ezért a termék ellenáll a zord időjárási körülményeknek és az erős napsütésnek, színhibák nélkül.

 

A termékeket egy finn családi vállalkozás, a VILPE gyártja, amely a szellőző és speciális tetőfedő termékek vezető gyártója és fejlesztője Finnországban, a Baltikumban, Oroszországban és Skandináviában.

556 990 Ft
438 575 Ft + ÁFA
db
Rendelésre
Díjmentesen kiszállítjuk
Szaktanácsadás
A termék tulajdonságaival, telepítésével kapcsolatos kérdések esetén érdeklődhet elérhetőségeinken, H-P: 8:00-16:00 között. Tel: +36-1/427-0325; Mobil: +36-30/439-8457; e-mail: info@ventilatorok.hu
Összehasonlítom más termékekkel
Tulajdonságok
350420
Lapos tető (S)
Fekete
400 mm
53 kg
A gyártók fenntartják a jogot a weboldalon szereplő termékek műszaki adatainak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására.