Műszaki adatlap

A termék műszaki adatlapja jelenleg nem elérhető letölthető formában a weboldalunkon, de azt e-mail-ben megtudjuk küldeni az ön számára!

E-mail-ben kérem a kiválasztott termék adatlapját

Casals - 140 év gyártói tapasztalat

Az 1881-ben alapított Talleres Casals S.A., illetve ma már VENTILACIÓN INDUSTRIAL 1924-óta van jelen a spanyol és nemzetközi piacon ipari szellőzéstechnikai termékeivel.

tovább

Üzletünkben újra lehetséges a személyes átvétel

Örömmel tájékoztatjuk, hogy személyes átvétel április 7-től, fokozott elővigyázatossággal ismét lehetséges.

tovább

Milyen ventilátorra van szükségem?

A megfelelő ventilátor kiválasztásának alapvető szempontjainak ismerete a helyes, működés / üzemeltetés alapvető feltétele, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználási területről.

ventilátor segítség

Tetőátvezető elemek Tetőátvezető elemek

VILPE XL alapcserép átvezető elem, fekete

Cikkszám: 740102
Gyártó:
Sorozat: P
Átmérő: 160-250 mm
Tetőtípus: betoncserép tető
Tömeg: 3,068 kg
Szín: Fekete
Garancia: 20 év
Csomag tartalma: átvezető elem, XL tömítőgyűrű, csavarok.

Minden tetőfedéshez (betoncserép, kerámiacserép, agyagcserép, zsindely, pala, eternit, lemeztető) tudunk átvezető elemet biztosítani. A kiválasztást segítő kompatibilitási táblázat kicsit lejjebb görgetve, a letölthető dokumentumoknál található!

48 990 Ft
kosárba
db


díjmentes kiszállítás
740102
rendelésre
szaktanácsadás
telepítés
Miért válasszam?
Minden tetőfedéshez illeszthető elemválasztékot kínál a gyártó. A kiválasztást segítő kompatibilitási táblázat kicsit lejjebb görgetve, a letölthető dokumentumoknál található!Leírás

Alkalmazás: a legelterjedtebb betoncserép tetőtípusokhoz. Két darab duplahullámos betoncserép helyét foglalja el, melynek szélessége 330 mm, a hullám magassága pedig 27-40 mm közé esik.
A VILPE tetőátvezető elemek lehetővé teszik a tetőventilátorok és tetőszellőző elemek pontos és időjárásálló illesztést bármely tetőtípus esetén. A megfelelő átvezető elem kiválasztásában segítségére lehet kompatibilitási táblázatunk, amely kicsit lejjebb görgetve, a letölthető dokumentumoknál található!

Letölthető dokumentumok
Videó