Vilpe ECo110P/500 FLOW tetőventilátor, téglavörös

Részletes leírás

Ferdetetőn elhelyezhető szigetelt tetőventilátor, energiatakarékos EC motorral, 3 sebességfokozattal, esővédő sapkával, időjárásálló kivitelben. A horganyzott acéllemezből készült, fésűs tömítéssel rendelkező belső cső szigetelése csökkenti, ideális esetben akár meg is szüntetheti elvezett levegő páratartamának kicsapódását és az ezzel járó kondenzációs csapadék visszaszivárgását a csőrendszeren keresztül. Külső burkolata kiváló minőségű, anyagában színezett polipropilén, amely ellenáll környezeti hatásoknak széles hőmérsékleti tartományban (-30 °C ... +80 °C között). 

 

FLOW változat: A finn gyártó legújabb fejlesztése a VILPE® FLOW tetőszellőző család, amely az eddigi tetőszellőző elemekhez képest még hatékonyabb szellőztetést tesz lehetővé. Ez elsősorban speciális kialakításának köszönhető, amely akár 40%-kal is csökkenti a szellőztetés során fellépő áramlási veszteségeketEnnek megfelelően csökken a szellőzésben felhasznált energia mennyisége, ill. hasonló teljesítményfelvétel esetén magasabb légszállítási érték érhető el. Továbbfejlesztett esőelvezető rendszere a legrosszabb időjárási körülmények között is tökéletes vízelvezetést biztosít. 

 

A ventilátor szakaszos és folyamatos szellőztetésre egyaránt alkalmazható, légszállítási paramétereinek beállítása 0-10V-os szabályzóegységgel lehetséges (opcionálisan rendelhető tartozék).

Kültéri kivitelének köszönhetően, felhasználásával rendkívül alacsony zajszintű szellőztetés valósítható meg.

 

Alkalmazás: Lakás egy vagy több helyiségének (fürdőszobák, mellékhelyiségek, háztartási helyiségek) szellőztetése, tetőn keresztül egy a tetőfedésnek megfelelő, külön megrendelhető VILPE tetőátvezető elem segítségével.


Csatlakozási méret: 110 mm
Tető feletti magasság: kb. 500 mm.

 

VILPE termékek jobb beltéri levegőt teremtenek, javítják az energiahatékonyságot és meghosszabbítják az épületek élettartamát. A VILPE portfólió számos alternatívát, modellt és színt tartalmaz, amelyek közül Ön választhat, hogy háza esztétikájához illeszkedjen. Hosszú élettartamra tervezve A VILPE termékek tartós és újrahasznosítható polipropilénből (PP), egy környezetbarát anyagból készülnek. Az anyag UV védett, ezért a termék ellenáll a zord időjárási körülményeknek és az erős napsütésnek, színhibák nélkül.

A termékeket egy finn családi vállalkozás, a VILPE gyártja, amely a szellőző és speciális tetőfedő termékek vezető gyártója és fejlesztője Finnországban, a Baltikumban, Oroszországban és Skandináviában.

A termékek kiváló minőségűek és tartósak, ezért a legtöbb Vilpe termékre 20 év (ventilátorokra 5 év) garanciát vállal a gyártó, valamint 10 év színgaranciát. A VILPE irányítási rendszere megkapta az ISO 9001:2015 minőségi tanúsítványt az ISO 14001:2015 környezetvédelmi tanúsítványt is. Ezek a tanúsítványok a VILPE-termékek termékfejlesztésére, gyártására és értékesítésére vonatkoznak.

463 990 Ft
db
Rendelésre
Díjmentesen kiszállítjuk
Szaktanácsadás
A termék tulajdonságaival, telepítésével kapcsolatos kérdések esetén érdeklődhet elérhetőségeinken, H-P: 8:00-16:00 között. Tel: +36-1/427-0325; Mobil: +36-30/439-8457; e-mail: info@ventilatorok.hu
Árukereső.hu
Összehasonlítom más termékekkel
Kérdéseim vannak

Oszláts András

Ventilátorok webáruház, légtechnikai tartozékok

info@ventilatorok.hu +36 30 439 8457
Tulajdonságok
350279
6410453502794
Nyeregtető (P)
Téglavörös
110 mm
540 m3/h
5.31 kg
3200 rpm
83 W
230 V
50.4 - 79.0 dB (A)
A gyártók fenntartják a jogot a weboldalon szereplő termékek műszaki adatainak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására.