Műszaki adatlap

A termék műszaki adatlapja jelenleg nem elérhető letölthető formában a weboldalunkon, de azt e-mail-ben megtudjuk küldeni az ön számára!

E-mail-ben kérem a kiválasztott termék adatlapját

Üzletünkben újra lehetséges a személyes átvétel

Örömmel tájékoztatjuk, hogy személyes átvétel április 7-től, fokozott elővigyázatossággal ismét lehetséges.

tovább

104/2021. (III. 5.) Kormányrendelet meghosszabbítva

A 104/2021. (III. 5.) Kormány rendelet értelmében telephelyünkön a kiskereskedelmi vásárlásra, mintatermünk megtekintésére ill. személyes ügyintézésre sajnos továbbra sem biztosíthatunk lehetőséget 2021.03.08 - 2021.04.08 között.

tovább

Milyen ventilátorra van szükségem?

A megfelelő ventilátor kiválasztásának alapvető szempontjainak ismerete a helyes, működés / üzemeltetés alapvető feltétele, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználási területről.

ventilátor segítség

Tetőventilátorok Tetőventilátorok

Vilpe FLOW ECo160P/500 tetőventilátor, szürke

Cikkszám: 350257
Gyártó:
Sorozat: P
Átmérő: 160 mm
Tetőtípus: nyeregtető
Feszültség: 230 V
Fordulatszám: 2580 rpm
Teljesítmény: 85 W
Légszállítás (max.): 950 m3/h
Zajszint: 30.9 - 79.3 dB(A)
Tömeg: 6,58 kg
Szín: Szürke (RAL7015)
Garancia: 5 év
407 990 Ft
kosárba
db


díjmentes kiszállítás
350257
rendelésre
szaktanácsadás
telepítés
Miért válasszam?
Megbízható, időjárásálló kivitel, 5 év garanciával!Leírás

FLOW változat: A finn gyártó legújabb fejlesztése a VILPE® FLOW tetőszellőző család, amely az eddigi tetőszellőző elemekhez képest még hatékonyabb szellőztetést tesz lehetővé. Ez elsősorban speciális kialakításának köszönhető, amely akár 40%-kal is csökkenti a szellőztetés során fellépő áramlási veszteségeketEnnek megfelelően csökken a szellőzésben felhasznált energia mennyisége, ill. hasonló teljesítményfelvétel esetén magasabb légszállítási érték érhető el. Továbbfejlesztett esőelvezető rendszere a legrosszabb időjárási körülmények között is tökéletes vízelvezetést biztosít. 


0-10V feszültségtartományban vezérelhető, egyenáramú motorral ellátott, energiatakarékos, szigetelt tetőventilátor. A beépített zajcsökkentő elemének köszönhetően a kültérről az épületbe beszűrődő zajok hangcsillapítottak a komfortérzet javítása érdekében. A tetőventilátor belső csöve horganyzott acéllemezből készült, speciális fésűs tömítéssel rendelkezik.

Időjárásálló kivitel, ellenáll az erős UV sugárzásnak, a rendkívül alacsony (-30 °C) és magas (80 °C) kültéri hőmérsékletnek. Speciális vízelvezető rendszere megakadályozza a csapadék bejutását a légtechnikai rendszerbe.

Működtetéséhez a VILPE® ECo vezérlő egységet javasoljuk, amellyel a kívánt légszállítási paraméterek a felhasználó igényének megfelelően, széles tartományban beállítható.

 

Telepítéséhez a tetőfedés anyagnak megfelelő VILPE® tetőátvezető elem külön beszerzése szükséges.

 

Alkalmazás: Lakások és családi házak szellőztetésére, konyhai elszívás kialakítására, az elszívott levegő szakszerű kivezetésére tetőn keresztül. 


Méretek:
Légtechnikai csatlakozás mérete: Ø160 mm,
Tető feletti magasság: kb. 500 mm.
 

 

Letölthető dokumentumok