Műszaki adatlap

A termék műszaki adatlapja jelenleg nem elérhető letölthető formában a weboldalunkon, de azt e-mail-ben megtudjuk küldeni az ön számára!

E-mail-ben kérem a kiválasztott termék adatlapját

Üzletünkben újra lehetséges a személyes átvétel

Örömmel tájékoztatjuk, hogy személyes átvétel április 7-től, fokozott elővigyázatossággal ismét lehetséges.

tovább

104/2021. (III. 5.) Kormányrendelet meghosszabbítva

A 104/2021. (III. 5.) Kormány rendelet értelmében telephelyünkön a kiskereskedelmi vásárlásra, mintatermünk megtekintésére ill. személyes ügyintézésre sajnos továbbra sem biztosíthatunk lehetőséget 2021.03.08 - 2021.04.08 között.

tovább

Milyen ventilátorra van szükségem?

A megfelelő ventilátor kiválasztásának alapvető szempontjainak ismerete a helyes, működés / üzemeltetés alapvető feltétele, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználási területről.

ventilátor segítség

Légbevezető elemek Légbevezető elemek

WIVE 100 falba építhető légbevezető - beige színű kültéri védőráccsal

Cikkszám: 383321
Gyártó:
Átmérő: 100 mm
Tömeg: 1,074 kg
Garancia: 20 év
Csomag tartalma: Esztétikus kialakítású betéri elem, kiváló minőségű (M5 osztályú) porszűrő, állatható hosszméretű (max. 44 cm) légtechnikai cső, multifunkciós kültéri védőrács, telepítéshez szükséges rögzítőelemek, telepítési útmutató
57 990 Ft
kosárba
db


díjmentes kiszállítás
383321
raktáron
szaktanácsadás
telepítés
Miért válasszam?
A lakás friss levegő utánpótlására, hagyományos szellőzőberendezések (pl. ventilátorok, páraelszívók) hatékony működése érdekében.Leírás

A VILPE Wive oldalfalba építhető légbevezető elemet lakások, családiházak frisslevegő utánpótlására tervezték. Kialakításánál fontos szempont volt hogy a friss levegő bevezetésével járó légáramlat ne eredményezzen huzathatást. Esztétikus előlapjának oldalélei mentén, perimetrikusan jut be a friss levegő az adott helyiségbe, így az azonnal keveredik a meleg beltéri levegővel.


A VILPE Wive légbevezető elem új épületek és már meglévő lakások szellőztetéséhez egyaránt alkalmazható. Családi házak, társasházi lakások sorházak légutánpótlására javasoljuk, oldalfalon történő elhelyezéssel. A legtöbb régebbi típusú légbevezetésre kialakított rendszer felújítására is alkalmas.

A VILPE Wive telepítése gyors és egyszerű, mivel nincs szükség elektromos csatlakoztatásra.

 

A termék fehér előlapjának vizuális megjelenése könnyen módosítható (festhető vagy tapétázható), felhasználói igényeknek megfelelően.

 

A VILPE WIVE kiváló minőségű szűrője hatékonyan megakadályozza a szennyező anyagok, például a por és a pollen épületbe való jutását. A szűrő cseréje gyors és egyszerű, szerszámok nélkül elvégezhető.

Igény esetén a termékhez hangtompító is rendelhető.

 

Telepítés:

 

Filtercsere:

 

Előlap festése:

 

 

Előlap tapétázása:

Letölthető dokumentumok