Műszaki adatlap

A termék műszaki adatlapja jelenleg nem elérhető letölthető formában a weboldalunkon, de azt e-mail-ben megtudjuk küldeni az ön számára!

E-mail-ben kérem a kiválasztott termék adatlapját

Üzletünkben újra lehetséges a személyes átvétel

Örömmel tájékoztatjuk, hogy személyes átvétel április 7-től, fokozott elővigyázatossággal ismét lehetséges.

tovább

104/2021. (III. 5.) Kormányrendelet meghosszabbítva

A 104/2021. (III. 5.) Kormány rendelet értelmében telephelyünkön a kiskereskedelmi vásárlásra, mintatermünk megtekintésére ill. személyes ügyintézésre sajnos továbbra sem biztosíthatunk lehetőséget 2021.03.08 - 2021.04.08 között.

tovább

Milyen ventilátorra van szükségem?

A megfelelő ventilátor kiválasztásának alapvető szempontjainak ismerete a helyes, működés / üzemeltetés alapvető feltétele, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználási területről.

ventilátor segítség

Multifunkciós szellőzőrácsok Multifunkciós szellőzőrácsok

Vilpe IO 125 univerzális légbevezető - légelvezető elem, fehér

Cikkszám: 370000
Gyártó:
Átmérő: 125 mm
Zajszint: 25 - 40 dB(A)
Tömeg: 1,25 kg
Szín: Fehér (RAL9016)
Garancia: 20 év
Csomag tartalma: Kültéri védőburkolat, rögzítőkeret, csavarok, telepítési útmutató
58 990 Ft
kosárba
db


díjmentes kiszállítás
370000
raktáron
szaktanácsadás
telepítés
Miért válasszam?
légutánpótlás kialakításához vagy az elhasznált levegő elvezetéséhez az oldalfalon keresztülLeírás

Széleskörűen felhasználható megoldást kínál:

A VILPE® IO egy új, falra szerelhető légtechnikai elem, amely az elszívott levegő elvezetését és a frisslevegő utánpótlását egyetlen korszerű csomagban egyesíti. A külső falra szerelhető termék nagyobb lakóterületet tesz lehetővé a lakásban azáltal, hogy minimálisra csökkenti az elhasznált levegő elvezetéséhez és a friss levegő bevezetéséhez szükséges légtechnika csőrendszerének helyigényét.

A VILPE® IO lehetővé teszi az építő számára, hogy oldalfalon keresztül kényelmesen alakíthassa ki az épület vagy épületrész hatékony szellőztetéséhez szükséges be- és kivezetési pontokat egy egységbe integrált módon.

A termék egy speciális szűkítő elemet is tartalmaz, amely lehetővé teszi a levegő mennyiségi szabályozását. Ezzel a termék a felhasználói igények szerint, a lakás méretéhez igazítható módon alkalmazható. Kialakításának köszönhetően az egymás mellett elhelyezett be és kivezetési pontok bal és jobb oldalon egyaránt lehetnek.

 

Könnyen telepíthető:

A VILPE® IO fali elem a külső falra gyorsan és egyszerűen telepíthető. A beszerelési útmutatóban található táblázat megmutatja, mikor szükséges a szűkítő elemet alkalmazni (l/s). A felszereléshez szükséges csavarokat és rögzítő elemeket a termék csomagolása tartalmazza.

 

Hosszú élettartamra tervezték:

A VILPE® IO tartós és újrahasznosítható polipropilénből (PP) készül, amely környezetbarát anyag. Az anyag UV-védelemmel rendelkezik, ezért a termék színhibák nélkül képes ellenállni a szélsőséges időjárási viszonyoknak és az erős napsugárzásnak. A VILPE® 10 éves színgaranciát és 20 éves műszaki jótállást vállal a termékre.

A VILPE® IO-t úgy tervezték, hogy az épület külső része tiszta maradjon.

A termék minimalizálja az ilyen típusú termékek tipikus problémáját, amikor a por és a szennyeződés felhalmozódik a szellőzőrendszer végpontján, amely végül az épület külső falán is lerakódhat. A termék külső kialakítása kiküszöböli a külső homlokzat szellőztetésből adódó elszennyeződését.


Telepítés:

  

 

Letölthető dokumentumok