Műszaki adatlap

A termék műszaki adatlapja jelenleg nem elérhető letölthető formában a weboldalunkon, de azt e-mail-ben megtudjuk küldeni az ön számára!

E-mail-ben kérem a kiválasztott termék adatlapját

Üzletünkben újra lehetséges a személyes átvétel

Örömmel tájékoztatjuk, hogy személyes átvétel április 7-től, fokozott elővigyázatossággal ismét lehetséges.

tovább

104/2021. (III. 5.) Kormányrendelet meghosszabbítva

A 104/2021. (III. 5.) Kormány rendelet értelmében telephelyünkön a kiskereskedelmi vásárlásra, mintatermünk megtekintésére ill. személyes ügyintézésre sajnos továbbra sem biztosíthatunk lehetőséget 2021.03.08 - 2021.04.08 között.

tovább

Milyen ventilátorra van szükségem?

A megfelelő ventilátor kiválasztásának alapvető szempontjainak ismerete a helyes, működés / üzemeltetés alapvető feltétele, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználási területről.

ventilátor segítség

Elektromos tartozékok Elektromos tartozékok

Vilpe Eco Ideal Wireless rendszer - Vilpe Eco tetőventilátorokhoz

Cikkszám: 735030
Gyártó:
Szín: fehér
Garancia: 2 év
Csomag tartalma: Kezelő panel, vezérlő egység, páratartalom érzékelő, telepítési és használati útmutató.VILPE ECO VENTILÁTOROK SZABÁLYOZÁSÁHOZ (lásd Tetőventilátorok menüpont)
241 990 Ft
kosárba
db


díjmentes kiszállítás
735030
rendelésre
szaktanácsadás
telepítés
Miért válasszam?
Egyszerűen, vezeték nélkül telepíthető, a felhasználó igénye szerinti szabályozást tesz lehetővé energiatakarékos módon.Leírás

A VILPE® ECo Ideal vezeték nélküli rendszer egy automata vezérlő rendszer, amelya felhasználó igénye szerinti vezérelt szellőztetést biztosít Vilpe Eco tetőventilátorokkal történő szellőztetőrendszer kialakítása esetén. Az érzékelők mérik a belső levegő relatív páratartalmát (RH) és a szén-dioxid (CO2) szintet (opcionális tartozék) és ezen információk alapján a központi egység vezérli a tetőbe beépített ECo tetőventilátor teljesítményét.

A rendszer az általános levegő minőség alapján automatikusan szabályozza a szellőztetés mértékét. A vezeték nélküli érzékelők mérik a levegő relatív páratartalmát (RH), opcionálisan a rendszerhez illeszthető szén-dioxid értzékelővel a CO2 szintjét. Az érzékelők vezeték nélküli adatátvitellel eljuttatják az adatokat a vezérlő egység számára. A szellőztetés mértéke ezután oly módon kerül beállításra, hogy a megfelelő levegő minőség biztosítása ne járjon energiapazarlással. 

A VILPE® ECo Ideal vezeték nélküli rendszer más, komplex szellőztetési rendszerekhez képest jóval rövidebb megtérülési időt nyújtó, költséghatékony rendszer. A VILPE® ECo Ideal vezeték nélküli rendszer teljes kiépítési költsége egy teljes hővisszanyeréses (HVAC) rendszer telepítéséhez képest akár 70%-kal alacsonyabb lehet. 

A VILPE® ECo Ideal vezeték nélküli rendszer utólagosan is könnyen és gyorsan beépíthető. A vezeték nélküli adatátviteli megoldással alig van szükség vezetékezésre. Amennyiben a légcsatornák már a helyükön vannak, a telepítéshez új légcsatorna kiépítésére nincs szükség, az összes meglévő csőhálózat maradhat, ahogy van. A meglévő csővezetékek, szellőzőkémények szintén használhatók. 
A VILPE® ECo Ideal vezeték nélküli rendszer kiváló megoldás akkor is, amikor egy meglévő természetes szellőzési rendszerből kívánunk gépi szellőztetési rendszert kialakítani. 

Letölthető dokumentumok