Műszaki adatlap

A termék műszaki adatlapja jelenleg nem elérhető letölthető formában a weboldalunkon, de azt e-mail-ben megtudjuk küldeni az ön számára!

E-mail-ben kérem a kiválasztott termék adatlapját

Üzletünkben újra lehetséges a személyes átvétel

Örömmel tájékoztatjuk, hogy személyes átvétel április 7-től, fokozott elővigyázatossággal ismét lehetséges.

tovább

104/2021. (III. 5.) Kormányrendelet meghosszabbítva

A 104/2021. (III. 5.) Kormány rendelet értelmében telephelyünkön a kiskereskedelmi vásárlásra, mintatermünk megtekintésére ill. személyes ügyintézésre sajnos továbbra sem biztosíthatunk lehetőséget 2021.03.08 - 2021.04.08 között.

tovább

Milyen ventilátorra van szükségem?

A megfelelő ventilátor kiválasztásának alapvető szempontjainak ismerete a helyes, működés / üzemeltetés alapvető feltétele, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználási területről.

ventilátor segítség

Tetőátvezető elemek Tetőátvezető elemek

VILPE Evo 2K átvezető elem, téglavörös

Cikkszám: 300079
Gyártó:
Sorozat: P
Átmérő: 75-160 mm
Tetőtípus: agyagcserép tető, kerámiacserép tető, betoncserép tető
Tömeg: 1,69 kg
Szín: Téglavörös (RAL8004)
Garancia: 20 év
Csomag tartalma: átvezető elem, 2K alátét tömítés, csavarok, szerelési útmutató.

Minden tetőfedéshez (betoncserép, kerámiacserép, agyagcserép, zsindely, pala, eternit, lemeztető) tudunk átvezető elemet biztosítani. A kiválasztást segítő kompatibilitási táblázat kicsit lejjebb görgetve, a letölthető dokumentumoknál található!

17 990 Ft
kosárba
db


díjmentes kiszállítás
300079
raktáron
szaktanácsadás
telepítés
Miért válasszam?
Minden tetőfedéshez illeszthető elemválasztékot kínál a gyártó. A kiválasztást segítő kompatibilitási táblázat kicsit lejjebb görgetve, a letölthető dokumentumoknál található!Leírás

Ferdetetőn /nyeregtetőn/ elhelyezhető tetőátvezető elem:

A képen látható formájú, sík felülettel és baloldali hosszirányú hornyolással rendelkező cseréptípusok esetén alkalmazható tetőátvezető elem, amelynél a cserép szélessége 330 mm, hossza 420 mm.

 

Kerámia-, beton és agyagcseréppek esetén egyaránt alkalmazható (pl. Bramac Tegalit, Monier/Braas, Teviva/Braas típusok). Telepítésekor egy darab cserépelem helyére, a tetőlécezéshez szükséges rögzíteni.


Időjárásálló kivitel, ellenáll az erős UV sugárzásnak, a rendkívül alacsony (-30 °C) és magas (80 °C) kültéri hőmérsékletnek.

 

Alkalmazása lehetővé teszi tetőn elhelyezett VILPE típusú tetőszellőzők, légbevezetők, tetőventilátorok, antenna és csőátvezető elemek szakszerű telepítését, maximum 160 mm átmérőig.
Minimum 11,5°-os dőlésszöggel rendelkező tetők esetén telepíthető!

Letölthető dokumentumok