Műszaki adatlap

A termék műszaki adatlapja jelenleg nem elérhető letölthető formában a weboldalunkon, de azt e-mail-ben megtudjuk küldeni az ön számára!

E-mail-ben kérem a kiválasztott termék adatlapját

Nagykonyhai szellőzés

Az alábbiakban alternatívát biztosítunk büfék, üzemi konyhák, éttermek és nagykonyhai környezetbe helyezhető páraelszívó készülékek tekintetében. Ezek a berendezések egyedileg méretezettek a „nagyüzemi” konyhák igényeihez igazítva, folyamatos nagy teljesítményű üzemre tervezve

érdekel a nagykonyhai elszívás....

Ünnepi nyitvatartás 2021

Az év végi elérhetőségek, valamint a beérkező rendelések teljesítése az alábbi összefoglaló táblázat szerint alakul.

tovább

Milyen ventilátorra van szükségem?

A megfelelő ventilátor kiválasztásának alapvető szempontjainak ismerete a helyes, működés / üzemeltetés alapvető feltétele, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználási területről. osmrtnice smrtovnice osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški smrtovnice bihac smrtovnice srebrenik smrtovnice jablanica smrtovnice bihac

ventilátor segítség

Tetőátvezető elemek Tetőátvezető elemek

VILPE Evo 2K átvezető elem, téglavörös

Cikkszám: 300079
Gyártó:
Sorozat: P
Átmérő: 75-160 mm
Tetőtípus: agyagcserép tető, kerámiacserép tető, betoncserép tető
Tömeg: 1,69 kg
Szín: Téglavörös (RAL8004)
Garancia: 20 év
Csomag tartalma: átvezető elem, 2K alátét tömítés, csavarok, szerelési útmutató.

Minden tetőfedéshez (betoncserép, kerámiacserép, agyagcserép, zsindely, pala, eternit, lemeztető) tudunk átvezető elemet biztosítani. A kiválasztást segítő kompatibilitási táblázat kicsit lejjebb görgetve, a letölthető dokumentumoknál található!

17 990 Ft
kosárba
db


díjmentes kiszállítás
300079
rendelésre
szaktanácsadás
telepítés
Miért válasszam?
Minden tetőfedéshez illeszthető elemválasztékot kínál a gyártó. A kiválasztást segítő kompatibilitási táblázat kicsit lejjebb görgetve, a letölthető dokumentumoknál található!Leírás

Ferdetetőn /nyeregtetőn/ elhelyezhető tetőátvezető elem:

A képen látható formájú, sík felülettel és baloldali hosszirányú hornyolással rendelkező cseréptípusok esetén alkalmazható tetőátvezető elem, amelynél a cserép szélessége 330 mm, hossza 420 mm.

 

Kerámia-, beton és agyagcseréppek esetén egyaránt alkalmazható (pl. Bramac Tegalit, Monier/Braas, Teviva/Braas típusok). Telepítésekor egy darab cserépelem helyére, a tetőlécezéshez szükséges rögzíteni.


Időjárásálló kivitel, ellenáll az erős UV sugárzásnak, a rendkívül alacsony (-30 °C) és magas (80 °C) kültéri hőmérsékletnek.

 

Alkalmazása lehetővé teszi tetőn elhelyezett VILPE típusú tetőszellőzők, légbevezetők, tetőventilátorok, antenna és csőátvezető elemek szakszerű telepítését, maximum 160 mm átmérőig.
Minimum 11,5°-os dőlésszöggel rendelkező tetők esetén telepíthető!

Letölthető dokumentumok