Műszaki adatlap

A termék műszaki adatlapja jelenleg nem elérhető letölthető formában a weboldalunkon, de azt e-mail-ben megtudjuk küldeni az ön számára!

E-mail-ben kérem a kiválasztott termék adatlapját

Üzletünkben újra lehetséges a személyes átvétel

Örömmel tájékoztatjuk, hogy személyes átvétel április 7-től, fokozott elővigyázatossággal ismét lehetséges.

tovább

104/2021. (III. 5.) Kormányrendelet meghosszabbítva

A 104/2021. (III. 5.) Kormány rendelet értelmében telephelyünkön a kiskereskedelmi vásárlásra, mintatermünk megtekintésére ill. személyes ügyintézésre sajnos továbbra sem biztosíthatunk lehetőséget 2021.03.08 - 2021.04.08 között.

tovább

Milyen ventilátorra van szükségem?

A megfelelő ventilátor kiválasztásának alapvető szempontjainak ismerete a helyes, működés / üzemeltetés alapvető feltétele, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználási területről.

ventilátor segítség

Tetőátvezető elemek Tetőátvezető elemek

VILPE® acél átvezető elem, fekete

Cikkszám: 73552
Gyártó:
Sorozat: P
Átmérő: 75-160 mm
Tetőtípus: lemeztető
Tömeg: 2,047 kg
Szín: Fekete
Garancia: 20 év
Csomag tartalma: Csomag tartalma: átvezető elem, alátétgyűrű, tömítőmassza, csavarok, szerelési útmutató.

Minden tetőfedéshez (betoncserép, kerámiacserép, agyagcserép, zsindely, pala, eternit, lemeztető) tudunk átvezető elemet biztosítani. A kiválasztást segítő kompatibilitási táblázat kicsit lejjebb görgetve, a letölthető dokumentumoknál található!

31 990 Ft
kosárba
db


díjmentes kiszállítás
73552
rendelésre
szaktanácsadás
telepítés
Miért válasszam?
Minden tetőfedéshez illeszthető elemválasztékot kínál a gyártó. A kiválasztást segítő kompatibilitási táblázat kicsit lejjebb görgetve, a letölthető dokumentumoknál található!Leírás

Ferdetetőn /nyeregtetőn/ elhelyezhető tetőátvezető elem:

Alacsony profilú fémlemezből készült tetőfedés esetén alkalmazható tetőátvezető elem, tökéletes vízzárást biztosító gumirozott kialakítással és formázható alumínium karimával. 27-40 mm közé esik. A legszélesebb körben használt alacsonyszögű profillal rendelkező lemeztetőkkel (pl. cseréplemezes, trapézlemezes tetőfedés) kompatibilis.

Telepítésekor a lemeztetőn a kívánt pozícióban kialakított nyíláshoz szükséges rögízetni a termék egységcsomagjában elhelyezett csavarok és tömitőmassza felhasználásával.

Alkalmazása lehetővé teszi a tetőn elhelyezendő VILPE típusú tetőszellőzők, légbevezetők, tetőventilátorok, antenna és csőátvezető elemek szakszerű telepítését, maximum 160 mm átmérőig.
Minimum 11,5°-os dőlésszöggel rendelkező tetők esetén telepíthető!

Telepítési segédlet:

 

Letölthető dokumentumok
Videó