Műszaki adatlap

A termék műszaki adatlapja jelenleg nem elérhető letölthető formában a weboldalunkon, de azt e-mail-ben megtudjuk küldeni az ön számára!

E-mail-ben kérem a kiválasztott termék adatlapját

Casals - 140 év gyártói tapasztalat

Az 1881-ben alapított Talleres Casals S.A., illetve ma már VENTILACIÓN INDUSTRIAL 1924-óta van jelen a spanyol és nemzetközi piacon ipari szellőzéstechnikai termékeivel.

tovább

Üzletünkben újra lehetséges a személyes átvétel

Örömmel tájékoztatjuk, hogy személyes átvétel április 7-től, fokozott elővigyázatossággal ismét lehetséges.

tovább

Milyen ventilátorra van szükségem?

A megfelelő ventilátor kiválasztásának alapvető szempontjainak ismerete a helyes, működés / üzemeltetés alapvető feltétele, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználási területről.

ventilátor segítség

Tetőátvezető elemek Tetőátvezető elemek

VILPE® Nera átvezető elem, téglavörös

Cikkszám: 740769
Gyártó:
Sorozat: P
Átmérő: 75-160 mm
Tetőtípus: cserepes-lemeztető
Tömeg: 0,968 kg
Szín: Téglavörös
Garancia: 20 év
Csomag tartalma: Csomag tartalma: átvezető elem, alátétgyűrű, tömítőmassza, csavarok, sablon.

Minden tetőfedéshez (betoncserép, kerámiacserép, agyagcserép, zsindely, pala, eternit, lemeztető) tudunk átvezető elemet biztosítani. A kiválasztást segítő kompatibilitási táblázat kicsit lejjebb görgetve, a letölthető dokumentumoknál található!

24 990 Ft
kosárba
db


díjmentes kiszállítás
740769
rendelésre
szaktanácsadás
telepítés
Miért válasszam?
Minden tetőfedéshez illeszthető elemválasztékot kínál a gyártó. A kiválasztást segítő kompatibilitási táblázat kicsit lejjebb görgetve, a letölthető dokumentumoknál található!Leírás

Ferdetetőn /nyeregtetőn/ elhelyezhető tetőátvezető elem:

Ruukki Finnera, Finnera Plus és ezekhez hasonló kialakítású fémlemezből készült tetőfedés esetén alkalmazható tetőátvezető elem.

Telepítésekor a lemeztetőn a kívánt pozícióban kialakított nyíláshoz szükséges rögízetni a termék egységcsomagjában elhelyezett csavarok és tömitőmassza felhasználásával.


Időjárásálló kivitel, ellenáll az erős UV sugárzásnak, a rendkívül alacsony (-30 °C) és magas (80 °C) kültéri hőmérsékletnek.
 

Alkalmazása lehetővé teszi a tetőn elhelyezendő VILPE típusú tetőszellőzők, légbevezetők, tetőventilátorok, antenna és csőátvezető elemek szakszerű telepítését, maximum 160 mm átmérőig.
Minimum 11,5°-os dőlésszöggel rendelkező tetők esetén telepíthető!

Letölthető dokumentumok
Videó