Műszaki adatlap

A termék műszaki adatlapja jelenleg nem elérhető letölthető formában a weboldalunkon, de azt e-mail-ben megtudjuk küldeni az ön számára!

E-mail-ben kérem a kiválasztott termék adatlapját

Üzletünkben újra lehetséges a személyes átvétel

Örömmel tájékoztatjuk, hogy személyes átvétel április 7-től, fokozott elővigyázatossággal ismét lehetséges.

tovább

104/2021. (III. 5.) Kormányrendelet meghosszabbítva

A 104/2021. (III. 5.) Kormány rendelet értelmében telephelyünkön a kiskereskedelmi vásárlásra, mintatermünk megtekintésére ill. személyes ügyintézésre sajnos továbbra sem biztosíthatunk lehetőséget 2021.03.08 - 2021.04.08 között.

tovább

Milyen ventilátorra van szükségem?

A megfelelő ventilátor kiválasztásának alapvető szempontjainak ismerete a helyes, működés / üzemeltetés alapvető feltétele, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználási területről.

ventilátor segítség

Elektromos tartozékok Elektromos tartozékok

VILPE Eco Ideal Wireless - vezetéknélküli páraérzékelő szenzor

Cikkszám: 735031
Gyártó:
Tömeg: 0,125 kg
Szín: fehér
Garancia: 2 év
Csomag tartalma: Vilpe páraérzékelő szenzor, használati útmutató
82 990 Ft
kosárba
db


díjmentes kiszállítás
735031
rendelésre
szaktanácsadás
telepítés
Miért válasszam?
A felhasználói igény szerinti teljesítmény beállítására, az energiaköltségek csökkentéséreLeírás

A VILPE páraérzékelő szenzor érzékeli a levegő relatív páratartalmát és ezzel  hasznos kiegészítőjévé válik mindazon szellőztető egységeknek, melyek feladata a levegő megfelelő minőségének lakóépületekben, elsősorban azok nedves helyiségeiben (fürdőszobákban, mellékhelyiségekben, mosókonyhákban, tárolókban, stb.) történő fenntartása. A helyiségben tartózkodók egészségét és közérzetét óvja, valamint munkaképességüket javítja azzal, hogy hozzájárul egy kellemes, megfelelő páratratlamú és penészmentes légkör megteremtéséhez.

A páraérzékelőket alkalmazó szellőztető vezérlési technika egyike napjaink leggyorsabban növekvő épületgépészeti vezérlési stratégiáinak, akár új, akár felújításos építési projektről legyen szó, és amelynek alkalmazása az energiafelhasználás optimalizálásában is szerepet játszik. Azon szellőztető egységek, melyek csak akkor kapcsolnak be vagy növelik meg fordulatszámukat, amikor az valóban szükséges, jelentős energia megtakarítással működtethetők.

Az érzékelő felhasználását a Vilpe Eco Wireless rendszer kiegészítő elemeként javasoljuk.

 

Letölthető dokumentumok