Műszaki adatlap

A termék műszaki adatlapja jelenleg nem elérhető letölthető formában a weboldalunkon, de azt e-mail-ben megtudjuk küldeni az ön számára!

E-mail-ben kérem a kiválasztott termék adatlapját

Construma Hungarotherm

Cégünk, ahogyan az előző években is, ismét kiállít a Construma szakvásáron, ahol a Cata, Casals és Ardes gyárak ventilátorai mellett bemutatjuk az Aerauliqa gyár energiatakarékos és hővisszanyerős szellőztetési megoldásait, valamint a Gonal gyár légtechnikai rendszerelemeinek egyes modelljeit.
2019.03.25.

Tovább

Nagykonyhai elszívás

Az alábbiakban alternatívát biztosítunk büfék, üzemi konyhák, éttermek és nagykonyhai környezetbe helyezhető páraelszívó készülékek tekintetében. Ezek a berendezések egyedileg méretezettek a „nagyüzemi” konyhák igényeihez igazítva, folyamatos nagy teljesítményű üzemre tervezve

tovább

Milyen ventilátorra van szükségem?

A megfelelő ventilátor kiválasztásának alapvető szempontjainak ismerete a helyes, működés / üzemeltetés alapvető feltétele, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználási területről.

ventilátor segítség

Professzionális konyhai elszívás Professzionális konyhai elszívás

Az éttermek, kávézók és büfék számára kialakított, egyedi gyártású nagykonyhai elszívó ernyőink folyamatos, nagy teljesítményű üzemeltetésre lettek kialakítva. Az ernyők labirint szűrővel vannak ellátva, mellyel a sütés-főzés során keletkező zsír, olaj és pára elvezetésre kerülhet, amely egy zsírcsapon keresztül leereszthető.

 

 

Professzionális nagykonyhai ventilátorok és elszívóernyők

 

A Multikomplex Budapest Kft. 1995 óta van jelen a magyar piacon légtechnikai termékekkel. Kizárólagos magyarországi forgalmazóként értékesítjük több európai gyártó termékeit, többek között a spanyolországi CASALS hazai képviseletét is ellátjuk.

 

Tudta, hogy a Casals-ot 1881-ben alapították és az egyik legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező gyártó?  

Ipari ventilátor kínálatunkban több mint 8000-féle ventilátor megtalálható, ezzel is biztosítva a választás lehetőségét adott feladatra. Ventilátoraink elszívásra és befúvásra egyaránt alkalmasak, így az elszívott páradús, szennyezett levegő helyett friss levegőt tudunk a konyhába juttatni.


Az éttermek, kávézók és büfék számára kialakított, egyedi gyártású nagykonyhai elszívó ernyőink folyamatos, nagy teljesítményű üzemeltetésre lettek kialakítva. 
Az ernyők labirint szűrővel vannak ellátva, mellyel a sütés-főzés során keletkező zsír, olaj és pára elvezetésre kerülhet, amely egy zsírcsapon keresztül leereszthető.

Számos ernyőméret rendelhető, fali, sziget, illetve SNACK kivitelben is. Ez utóbbiakat kifejezetten az alacsony belmagasságú helyiségekbe ajánljuk.

A ventilátorok és az elszívó ernyők kiválasztásában felkészült szakembereink tudnak segítséget nyújtani, minden igényt kielégítő módon, de természetesen van arra is lehetőség, hogy egy már megkévő rendszerhez segítsünk kiválasztani új ventilátort a régi helyett. 

 

Igény szerint cégünk felkészült szakemberei biztosítják a telepítést elsősorban Budapesten és Pest megyében, egyes esetekben országosan is, előzetes egyeztetés alapján.

 


A képekre kattintva megtekintheti cégünk azon termékcsoportjait, melyet szíves figyelmébe ajánlanánk.

Nagykonyhai elszívóernyők

Nagykonyhai ernyőhöz ajánlott
elszívó ventilátorok

  
LETÖLTHETŐ TÁJÉKOZTATÓ A NAGYKONYHAI ERNYŐKRŐL ÉS ELSZÍVÓ MOTOROKRÓL