Műszaki adatlap

A termék műszaki adatlapja jelenleg nem elérhető letölthető formában a weboldalunkon, de azt e-mail-ben megtudjuk küldeni az ön számára!

E-mail-ben kérem a kiválasztott termék adatlapját

Ünnepi nyitvatartás 2018

Az év végi elérhetőségek, valamint a beérkező rendelések teljesítése az alábbi összefoglaló táblázat szerint alakul.

tovább

Nagykonyhai elszívás

Az alábbiakban alternatívát biztosítunk büfék, üzemi konyhák, éttermek és nagykonyhai környezetbe helyezhető páraelszívó készülékek tekintetében. Ezek a berendezések egyedileg méretezettek a „nagyüzemi” konyhák igényeihez igazítva, folyamatos nagy teljesítményű üzemre tervezve

tovább

Milyen ventilátorra van szükségem?

A megfelelő ventilátor kiválasztásának alapvető szempontjainak ismerete a helyes, működés / üzemeltetés alapvető feltétele, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználási területről.

ventilátor segítség

Construma részvétel - 2018 Construma részvétel - 2018

Cégünk, ahogyan az előző években is, ismét kiállít a Construma szakvásáron, ahol a Cata, Casals és Aerauliqa gyárak ventilátorai és hővisszanyerős szellőztetési rendszerei mellett bemutatjuk a finnországi Sk Tuote Oy gyár tetőátvezető elemeit, tetőventilátorait és piceszellőző rendszereit.

Cégünk, ahogyan az előző években is, ismét kiállít a Construma szakvásáron, ahol a Cata, Casals és Aerauliqa gyárak ventilátorai és hővisszanyerős szellőztetési megoldásai mellett bemutatjuk a finnországi Sk Tuote Oy gyár tetőátvezető elemeit, tetőventilátorait és pinceszellőző rendszereit.

 

Elérhetőség a szakvásáron:

Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10. (Hungexpo területén)

Pavilon: "D" pavilon 202/C1 stand

A kiállítás időtartama: 2018.04.11 - 2018.04.15-ig.

 

Amennyiben szeretné személyesen megtekinteni, kipróbálni az általunk forgalmzott termékeket, illetve szeretné a termékekkel kapcsolatos kérdéseit személyesen egyeztetni velünk, úgy kollegáink állnak szíves rendelkezésére!

 

2018.04.10.