Műszaki adatlap

A termék műszaki adatlapja jelenleg nem elérhető letölthető formában a weboldalunkon, de azt e-mail-ben megtudjuk küldeni az ön számára!

E-mail-ben kérem a kiválasztott termék adatlapját

Ünnepi nyitvatartás 2018

Az év végi elérhetőségek, valamint a beérkező rendelések teljesítése az alábbi összefoglaló táblázat szerint alakul.

tovább

Nagykonyhai elszívás

Az alábbiakban alternatívát biztosítunk büfék, üzemi konyhák, éttermek és nagykonyhai környezetbe helyezhető páraelszívó készülékek tekintetében. Ezek a berendezések egyedileg méretezettek a „nagyüzemi” konyhák igényeihez igazítva, folyamatos nagy teljesítményű üzemre tervezve

tovább

Milyen ventilátorra van szükségem?

A megfelelő ventilátor kiválasztásának alapvető szempontjainak ismerete a helyes, működés / üzemeltetés alapvető feltétele, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználási területről.

ventilátor segítség

Construma kiállítás 2018 Construma kiállítás 2018

Cégünk, ahogyan az előző években is, ismét kiállított a Construma szakvásáron ahol bemutattuk az háztartási és ipari légtechnikai termékeinket, energiatakarékos szellőztetési megoldásainkat.

Cégünk, ahogyan az előző években is, ismét kiállított a Construma szakvásáron ahol bemutattuk az háztartási és ipari légtechnikai termékeinket, energiatakarékos szellőztetési megoldásainkat. Standunkat több mint tízezer érdeklődő tekintette meg, többezer légtechnikai katalógust és szóróanyagot biztosítottunk a standunkon érdeklődők számára. 

 

Idén első ízben lehetőségünk adódott mindkét standunk 3D-s modelljének az elkészítésére, így az is megtekintheti standunkat aki esetleg nem tudott személyesen eljönni a Construma kiállításra. 


A 3D-s modellen belül, termékeink mellett lévő gombra kattintva, felugrik az adott termék adatlapja, ahol minden információt megtalál, ami segítheti Önt, a termék értékesítése során.

 

A képre kattintva megtekintheti légtechnikai standunk 3D-s modelljét:

 

Klikkeljen a képre!