Műszaki adatlap

A termék műszaki adatlapja jelenleg nem elérhető letölthető formában a weboldalunkon, de azt e-mail-ben megtudjuk küldeni az ön számára!

E-mail-ben kérem a kiválasztott termék adatlapját

Construma Hungarotherm

Cégünk, ahogyan az előző években is, ismét kiállít a Construma szakvásáron, ahol a Cata, Casals és Ardes gyárak ventilátorai mellett bemutatjuk az Aerauliqa gyár energiatakarékos és hővisszanyerős szellőztetési megoldásait, valamint a Gonal gyár légtechnikai rendszerelemeinek egyes modelljeit.
2019.03.25.

Tovább

Nagykonyhai elszívás

Az alábbiakban alternatívát biztosítunk büfék, üzemi konyhák, éttermek és nagykonyhai környezetbe helyezhető páraelszívó készülékek tekintetében. Ezek a berendezések egyedileg méretezettek a „nagyüzemi” konyhák igényeihez igazítva, folyamatos nagy teljesítményű üzemre tervezve

tovább

Milyen ventilátorra van szükségem?

A megfelelő ventilátor kiválasztásának alapvető szempontjainak ismerete a helyes, működés / üzemeltetés alapvető feltétele, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználási területről.

ventilátor segítség

Hővisszanyerős szellőztetés

Aerauliqa KORB 90 'O' gyűrű DN90/75 mm (10 db)

Cikkszám: 001545
Gyártó:
Átmérő: 90 mm
Tömeg: 0,1 kg
Szín: fehér
Tulajdonságok: cső és osztóelem közötti pontos kapcsolathoz
cső és végelem közötti pontos kapcsolathoz
10 db/csomag
4 990 Ft
kosárba
db


001545
raktáron
szaktanácsadás
telepítés
mérnöki tervezés

Leírás

Aerauliqa antibakteriális és antisztatikus légtechnikai cső pontos illesztését teszi lehetővé NA90 mm átmérőjű csőcsonkkal rendelkező osztóelemek és végelemek esetében.