Műszaki adatlap

A termék műszaki adatlapja jelenleg nem elérhető letölthető formában a weboldalunkon, de azt e-mail-ben megtudjuk küldeni az ön számára!

E-mail-ben kérem a kiválasztott termék adatlapját

Ünnepi nyitvatartás 2018

Az év végi elérhetőségek, valamint a beérkező rendelések teljesítése az alábbi összefoglaló táblázat szerint alakul.

tovább

Nagykonyhai elszívás

Az alábbiakban alternatívát biztosítunk büfék, üzemi konyhák, éttermek és nagykonyhai környezetbe helyezhető páraelszívó készülékek tekintetében. Ezek a berendezések egyedileg méretezettek a „nagyüzemi” konyhák igényeihez igazítva, folyamatos nagy teljesítményű üzemre tervezve

tovább

Milyen ventilátorra van szükségem?

A megfelelő ventilátor kiválasztásának alapvető szempontjainak ismerete a helyes, működés / üzemeltetés alapvető feltétele, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználási területről.

ventilátor segítség

Csövek, idomok, osztó- és végelemek, stb.

Aerauliqa KF400G4 szűrő szett QR-400/550-hez

Gyártó:
Tömeg: 0,3 kg
Szín: fehér
Tulajdonságok: 2 db/csomag
hatékony porszűrés
alacsony nyomásveszteség
egyszerűen tisztítható
szerszámok nélkül cserélhető
7 990 Ft
kosárba
db


PRC00000
raktáron
szaktanácsadás
mérnöki tervezés
Miért válasszam?
A szellőztető rendszerek kialakításáhozLeírás

 

Tisztítható G4-es szűrő Aerauliqa QR-400 és QR-550 típusú, központi hővisszanyerős szellőztető készülékekhez. A szűrő könnyen hozzáférhető, egyszerűen, porszívó segítségével tisztítható. A szűrő cseréje egyszerűen, szerszámok nélkül is elvégezhető. Általános esetben a szűrő tisztítása havonta egyszer, cseréje évente egyszer javasolt. A multifunkcionális szabályzó egységgel rendelkező készülékek esetében a tisztítási periódusokat a szabályzóegység folyadékkristályos kijelzője jelzi. 

A készülék hatékony működését, várható élettartamát a szűrő állapota nagymértékben befolyásolja. A szett 2 db szűrőt tartalmaz.