Műszaki adatlap

A termék műszaki adatlapja jelenleg nem elérhető letölthető formában a weboldalunkon, de azt e-mail-ben megtudjuk küldeni az ön számára!

E-mail-ben kérem a kiválasztott termék adatlapját

Ünnepi nyitvatartás 2018

Az év végi elérhetőségek, valamint a beérkező rendelések teljesítése az alábbi összefoglaló táblázat szerint alakul.

tovább

Nagykonyhai elszívás

Az alábbiakban alternatívát biztosítunk büfék, üzemi konyhák, éttermek és nagykonyhai környezetbe helyezhető páraelszívó készülékek tekintetében. Ezek a berendezések egyedileg méretezettek a „nagyüzemi” konyhák igényeihez igazítva, folyamatos nagy teljesítményű üzemre tervezve

tovább

Milyen ventilátorra van szükségem?

A megfelelő ventilátor kiválasztásának alapvető szempontjainak ismerete a helyes, működés / üzemeltetés alapvető feltétele, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználási területről.

ventilátor segítség

Padló ventilátorok

ARDES 5C45B

Cikkszám: 5C45B
Gyártó:
Átmérő: 450 mm
Feszültség: 230 V
Teljesítmény: 110 W
Tömeg: 4,6 kg
Szín: króm
Tulajdonságok: 3 fokozatú
dönthető
könnyen összeszerelhető
csendes működés
2 év garancia
Akció
18 990 Ft
kosárba
db


díjmentes kiszállítás
5C45B
raktáron
szaktanácsadás

Leírás

Az Ardes CROMO ventilátorai esetében alkalmazott fém alapanyagok, illetve azok speciális felületkezelése a legmagasabb minőségi osztályba helyezi el ezeket a készülékeket. Ezek a ventilátorok az alapfunkciójukon túlmutatva a saját környezetük ékkövei lehetnek. A standard változatokhoz mérten a különbség jól érzékelhető, bármely tulajdonságról is legyen szó.  Minden egyes elemére a lágy vonalvezetés jellemző, amely válasz lehet azoknak, akik a legmagasabb esztétikai elvárásokat fogalmazzák meg a ventilátor iránt. A jól bevált klasszikus oszcilláló funkció nagyobb helységek esetén is alkalmazhatóvá teszi az egységet, a  komfortérzet javítása céljából. A nagyhatékonyságú lapátozás kialakítása olyan, hogy az magas sebesség esetén is biztonságosan látja el funkcióját.

A fekete színű alkatrészeket tartalmazó változatok tovább fokozzák az egység elegáns és exkluzív megjelenését.

Letölthető dokumentumok