Műszaki adatlap

A termék műszaki adatlapja jelenleg nem elérhető letölthető formában a weboldalunkon, de azt e-mail-ben megtudjuk küldeni az ön számára!

E-mail-ben kérem a kiválasztott termék adatlapját

Ünnepi nyitvatartás 2018

Az év végi elérhetőségek, valamint a beérkező rendelések teljesítése az alábbi összefoglaló táblázat szerint alakul.

tovább

Nagykonyhai elszívás

Az alábbiakban alternatívát biztosítunk büfék, üzemi konyhák, éttermek és nagykonyhai környezetbe helyezhető páraelszívó készülékek tekintetében. Ezek a berendezések egyedileg méretezettek a „nagyüzemi” konyhák igényeihez igazítva, folyamatos nagy teljesítményű üzemre tervezve

tovább

Milyen ventilátorra van szükségem?

A megfelelő ventilátor kiválasztásának alapvető szempontjainak ismerete a helyes, működés / üzemeltetés alapvető feltétele, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználási területről.

ventilátor segítség

Csőházas axiál ventilátorok Csőházas axiál ventilátorok

Axiális ventilátorok csőperemes csatlakozással, közvetlen vagy ékszíjhajtású kivitelben. A csőközbe építhető axiális ventilátorok széles méret és teljesítménytartományban találhatók meg a kínálatban. Folyamatos és szakaszos üzemeltetésre egyaránt alkalmazhatók. Nagyobb méretű helyiségek, raktárak csarnokok általános szellőztetésére, egyes modellek (pl. HC, HCA, HM és HMA) füstelszívásra is használhatók.