Műszaki adatlap

A termék műszaki adatlapja jelenleg nem elérhető letölthető formában a weboldalunkon, de azt e-mail-ben megtudjuk küldeni az ön számára!

E-mail-ben kérem a kiválasztott termék adatlapját

Professzionális konyhai elszívás

Az éttermek, kávézók és büfék számára kialakított, egyedi gyártású nagykonyhai elszívó ernyőink folyamatos, nagy teljesítményű üzemeltetésre lettek kialakítva. Az ernyők labirint szűrővel vannak ellátva, mellyel a sütés-főzés során keletkező zsír, olaj és pára elvezetésre kerülhet, amely egy zsírcsapon keresztül leereszthető.

tovább

Construma részvétel - 2017

Cégünk, ahogyan az előző években is, ismét kiállít a Construma szakvásáron, ahol a Cata, Casals és Ardes gyárak ventilátorai mellett bemutatjuk az Aerauliqa gyár energiatakarékos és hővisszanyerős szellőztetési megoldásait, valamint a Gonal gyár légtechnikai rendszerelemeinek egyes modelljeit.
2017.03.21.

Tovább

Milyen ventilátorra van szükségem?

A megfelelő ventilátor kiválasztásának alapvető szempontjainak ismerete a helyes, működés / üzemeltetés alapvető feltétele, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználási területről.

ventilátor segítség

Rólunk Rólunk

A weboldal üzemeltetője a Multikomplex Budapest Kft. egyik meghatározó profilja a légtechnikai termékek forgalmazása, több mint 20 éve. 
Bízunk benne, hogy az általunk kizárólagosan képviselt gyártók összességükben minden igényt kielégítenek, ami a légtechnikai megoldásokkal kapcsolatban felmerülhet: Rendkívül széles típusválaszték áll rendelkezésre, legyen szó háztartási vagy ipari ventilátorokról, ill. azok tartozékairól.

Több mint 8000 féle ventilátor és légtechnikai tartozék található meg weboldalunkon olyan európa- és világszinten magasan jegyzett gyártók kínálatából, mint az 1881-ben alapított Talleres CASALS S.A. (Casals ipari ventilátorok, légtechnikai tartozékok), az 1947-ben alapított CATA Electrodomesticos S.L. (Cata háztartási ventilátorok, légtechnikai tartozékok), az energiatakarékos és magas hatásfokú szellőztetési megoldások terén élenjáró AERAULIQA, a, tetőn keresztül történő szellőztetés specialistájaként nemzetközi szinten elismert VILPE, a több mint 30 éves gyártó tapasztalattal rendelkező GONAL (légtechnikai tartozékok), valamint a háztartási készülékek (gyógyászati, szépségápolási és egyéb kisháztartási termékek, mint pl. a nyári ventilátorok) gyártásában több mint 60 éves múlttal rendelkező ARDES.

A széleskörű termékpalettához kapcsolódva, megfelelő szolgáltatásokkal, szaktanácsadással is állunk partnereink és vásárlóink rendelkezésére.

4.000 m2 saját tulajdonú ingatlannal rendelkező telephelyünkön található meg irodánk, bemutatótermünk, és raktárunk, amely a 1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27. szám alatt található.Képviselt gyártók Képviselt gyártók

A weboldalon megtalálható termékek olyan Spanyol- és Olaszországban lévő gyárak gyártósorán készültek, melyek európai és világviszonylatban is meghatározó szerepet töltenek be.
Képviselt gyártók