Műszaki adatlap

A termék műszaki adatlapja jelenleg nem elérhető letölthető formában a weboldalunkon, de azt e-mail-ben megtudjuk küldeni az ön számára!

E-mail-ben kérem a kiválasztott termék adatlapját

Nagykonyhai elszívás

Az alábbiakban alternatívát biztosítunk büfék, üzemi konyhák, éttermek és nagykonyhai környezetbe helyezhető páraelszívó készülékek tekintetében. Ezek a berendezések egyedileg méretezettek a „nagyüzemi” konyhák igényeihez igazítva, folyamatos nagy teljesítményű üzemre tervezve

tovább

Construma kiállítás 2018

Cégünk, ahogyan az előző években is, ismét kiállított a Construma szakvásáron ahol bemutattuk az háztartási és ipari légtechnikai termékeinket, energiatakarékos szellőztetési megoldásainkat.

tovább

Milyen ventilátorra van szükségem?

A megfelelő ventilátor kiválasztásának alapvető szempontjainak ismerete a helyes, működés / üzemeltetés alapvető feltétele, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználási területről.

ventilátor segítség

Álló ventilátorok

ARDES 5D40P

Cikkszám: 5D40Pm
Gyártó:
Átmérő: 400 mm
Feszültség: 230 V
Teljesítmény: 50 W
Légszállítás (max.): 3156 m3/h
Zajszint: 56 dB(A)
Tömeg: 7 kg
Szín: fehér és fekete
Tulajdonságok: 150 cm magas
3 fokozat
60 perces időzítő
oszcilláció
dönthető
csendes működés
rezgéscsillapított kivitel
könnyen összeszerelhető
stabil ovális talp
exkluzív megjelenés
2 év garancia
Akció
23 990 Ft
kosárba
db


díjmentes kiszállítás
5D40Pm
raktáron
szaktanácsadás

Leírás

Az Ardes DIAMOND és MAGNUM ventilátorok kategóriájukban a legmagasabb színvonalat biztosítják. Ezeket a ventilátorokat azoknak javasoljuk, akik a kompromisszum nélküli megoldásokra törekszenek, és a legmagasabb elvárásokat támasztják a termékek iránt. A párásító funkcióval rendelkező MAGNUM típus még komfortosabb környezetet és kellemesebb hőérzetet biztosít a vízpermet hűtőhatásának segítségével.

Letölthető dokumentumok